Op 23 februari 2017 werd bekend gemaakt dat er een geheugenlek in CloudFlare, een systeem dat onder andere de Wiki gebruikt, zat. Aangeraden wordt om in te loggen als je een account hebt en het wachtwoord ervan te wijzigen om eventuele hackers zo min mogelijk kans te geven jouw account te stelen. Zie voor meer informatie dit bericht.

Lessen/Snapshots installeren

Uit Minecraft Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Snapshots... De uitgaves voor de officiële release. Soms bevatten die nieuwe dingen en andere keren zijn het bugfixes. Maar hoe installeer je die?

Opmerking: Als je snapshots wilt installeren heb je internetverbinding nodig. Als er 'Play Offline' staat heb je geen internetverbinding en dus kun je geen snapshots en releases installeren.

Stap 1[bewerken | brontekst bewerken]

Open de Launcher en klik op 'Edit Profile'

Snapshots 1.png

Stap 2[bewerken | brontekst bewerken]

Klik op 'Enable experimental development versions ("snapshots")' Je krijgt, als je erop klikt, een melding te zien. Als je zeker weet dat je het wilt en je hebt back-ups van je werelden, klik dan op 'Yes'

Snapshots 2.png

Stap 3[bewerken | brontekst bewerken]

Nadat je hierop hebt geklikt kun je een snapshotversie kiezen en installeren.

We nemen in dit geval de meest recente versie, 15w32c (door de weken heen kunnen er nieuwe bijkomen; de stappen blijven hetzelfde).

Snapshots 3.png

Stap 4[bewerken | brontekst bewerken]

Klik op 'Save Profile'

Snapshots 4.png

Stap 5[bewerken | brontekst bewerken]

Klik op 'Play'. De versie wordt geïnstalleerd en na een poosje start het spel op.

Snapshots 5.png