Help mee met het vertalen van de Tsjechische, Thaise en Turkse Minecraft Wiki's

We have begun migration of most wikis to our new host, Amazon Web Services. All but the top 100 wikis are in read-only mode until the migration is complete. Estimated completion: TBD -- Update: Fri 10/20 11pm UTC - We have encountered some unexpected issues. Our staff is working around the clock to complete this process as quickly as possible. Thank you for your patience.

Beta

Uit Minecraft Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Deze versies kunnen worden gespeeld in de Launcher.
Merk echter op dat deze versies bugs kunnen bevatten. Speel het dus op je eigen risico. De Minecraft Wiki is niet verantwoordelijk voor de mogelijke schade nadat deze versie(s) is/zijn gespeeld.
Beta
Beta.png
Eerste versie

1.0 (20 december 2010)

Laatste versie

Minecraft 1.0.0 RC2 (13 november 2011)

Betaald?

Ja, €14,95[1]

Versiegeschiedenis en toekomstige functies

Beta was de ontwikkelingsfase die Alpha opvolgde en voorafging aan Minecraft 1.0. De fase werd op 11 december 2010 aangekondigd door Notch op zijn blog en werd negen dagen later vrijgegeven op 20 december 2010.[2] Naast kleine updates ging de overgang van Alpha naar Beta gepaard met een prijsverhoging van 50% (waardoor de kosten 25% van de volledige prijs zijn), een verandering in de disclaimer (Notch verwijderde de regel waarin werd beschreven dat 'alle toekomstige updates gratis zijn', maar geldt nog steeds voor spelers die het spel kochten voor Beta. Spelers die voor Alpha en Beta het spel kochten kregen beide updates gratis) en kleine updates voor de hoofdwebsite.

Veranderingen[bewerken | brontekst bewerken]

Voor de volledige lijst van veranderingen, zie de versiegeschiedenis van Beta

Trivia[bewerken | brontekst bewerken]

  • Het is mogelijk om oude Betaversies in de Minecraft Launcher te spelen.
    • Sommige geluidseffecten zijn niet meer zoals ze waren in de Beta-fase en spelen in plaats daarvan de geluiden van Minecraft 1.0 af.
  • De eerste Xbox 360 Editie-versie was dezelfde versie als Beta 1.6.6.

Zie ook[bewerken | brontekst bewerken]

Referenties[bewerken | brontekst bewerken]