Help mee met het vertalen van de Tsjechische, Thaise en Turkse Minecraft Wiki's

We have begun migration of most wikis to our new host, Amazon Web Services. All but the top 100 wikis are in read-only mode until the migration is complete. Estimated completion: End of Week.

Minecraft Wiki:Admin prikbord

Uit Minecraft Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Admin prikbord overleg
Heb je een verzoek of probleem die alleen beheerders uit kunnen voeren of op kunnen lossen? Het admin prikbord is hiervoor de geschikte plaats.
Bureaucraten
citricsquid (Engels) overlegbijdragen
Quatroking overlegbijdragen
Beheerders
CrazyBliep overlegbijdragen
DarkShadowTNT overlegbijdragen
TheWombatGuru overlegbijdragen
Curse team
Alianin (Engels) overlegbijdragen
Azxiana (Engels) overlegbijdragen
‎Cathadan (Engels) overlegbijdragen
Cblair91 (Engels) overlegbijdragen
CrsBenjamin (Engels) overlegbijdragen
CrsDash (Engels) overlegbijdragen
Crstutu385 (Engels) overlegbijdragen
DangerAlex (Engels) overlegbijdragen
EHudleyCurse (Engels) overlegbijdragen
Encredechine (Engels) overlegbijdragen
Game widow (Engels) overlegbijdragen
Kaelten (Engels) overlegbijdragen
Majr (Engels) overlegbijdragen
OOeyes (Engels) overlegbijdragen
SandovalCurse (Engels) overlegbijdragen
Sigilbaram (Engels) overlegbijdragen
Smokie (Engels) overlegbijdragen
Tagaziel (Engels) overlegbijdragen
Telshin (Engels) overlegbijdragen
Wagnike2 (Engels) overlegbijdragen
Xerozohar (Engels) overlegbijdragen
Z3ther (Engels) overlegbijdragen
Het admin prikbord is een manier voor gebruikers om beheerders van problemen te waarschuwen die hiervoor specifiek aandacht vereisen. Hoewel gebruikers beheerders ook individueel kunnen aanspreken via de lijst van beheerders (vooral wanneer een beheerder actief schijnt te zijn), kan het soms handiger en sneller zijn om hier een bericht te plaatsen. De kans is dan groter dat minstens één pornoster de opmerking ziet en reageert. Vergeet niet te ondertekenen als je iets plaatst.

Voordat je iets plaatst, let alsjeblieft op het volgende:

  • Omdat dit een prikbord is en geen overlegpagina, discussieer hier niet. Daar is de overlegpagina voor.
  • Plaats alleen problemen dat de aandacht van een beheerder vereist (bijvoorbeeld het blokkeren van vandalen, beveiligen van pagina's, terugplaatsen van verwijderde pagina's, enz.).
  • Plaats hier geen verzoeken om pagina's te verwijderen. Gebruik hiervoor het sjabloon {{delete}} aan de bovenkant van de betreffende pagina, hierdoor wordt de pagina automatisch gemarkeerd om verwijderd te worden.
  • Gebruik deze pagina niet om algemene vragen te stellen, ga hiervoor naar de gebruikersportaal.
  • Als gebruikers het niet met elkaar eens zijn, dient een beheerder er alleen bijgehaald te worden als gebruikers samen niet tot een overeenkomst komen.
  • Plaats altijd een handtekening onder je post met ~~~~. Dit bespaart ons een hoop zoekwerk.

In geval van vandalisme is het plaatsen van een bericht op deze pagina van weinig belang. Draai het eerst terug, het uitvoeren hiervan is voor iedereen mogelijk. Als een vandaal een nieuwe pagina heeft aangemaakt, markeer het voor verwijdering. Ga ervan uit dat diegene het goed bedoeld heeft en plaats een bericht op zijn of haar overlegpagina met de reden waarom. Plaats hier alleen een bericht als de gebruiker meerdere bewerkingen tegen de regels heeft gedaan en de waarschuwingen negeert. Voorkom te allen tijde een bewerkingsoorlog; het is beter om te wachten totdat een beheerder de kans heeft om in te grijpen.

Oh ja, vraag maar raak hoor, we kunnen jouw vraag in 9 van de 10 keer beantwoorden. Wel op voorwaarde dat het over de Wiki gaat en niet iets van buiten de Wiki. Vragen over een bepaald blok/mob/voorwerp/etc. moet je stellen op de overlegpagina van het bijbehorende blok/mob/voorwerp/etc. Natuurlijk beantwoorden we de vraag daar ook.

Help! Waar zijn de vorige onderwerpen gebleven?[brontekst bewerken]

Heel simpel: Ze zijn gearchieveerd. In het blok met de titel 'Archieven' kun je op het archief klikken met onderwerpen dat er hiervoor op stond. --DarkShadowTNT NL Admin (tc) 2 mrt 2016 16:16 (UTC)