Overleg:Enderman

Uit Minecraft Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
  • Wat wordt er precies bedoelt met de "Monsterkooi" en de "grotspin"? Gelieve te verduidelijken en aan te passen. --Tomato 20 okt 2011 18:01 (UTC)
  • Er staat nu dat de enderman niet tegen zonlicht kan net "zoals zombie en skelet". Dat moet "skeletten" zijn, maar de naam van de pagina over skeletten heet "skelet", dus dan zou de link niet meer werken. Ik dacht ik zeg het maar even.
  • Wat is het meervoud van endeman? Ik heb zelf het woord "endermannen" gebruikt omdat je dat krijgt als je "man" in het meervoud zet en het Engelse meervoud ervoor van het meervoud van het Engelse woord is afgeleid. Maar ergens anders had iemand "endermans" gebruikt. Wat is het beste?

–Voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door 83.87.242.238 (overleg|bijdragen) op 28 apr 2012 om 21:19. Onderteken je berichten in het vervolg met ~~~~

Meervoud in een wiki is heel eenvoudig. Gebruik [[skelet]]ten of [[skelet|skeletten]].
Meervoud van enderman lijkt mij gewoon endermannen. Tijdens vertalen van de Engelse pagina's wil het nog wel eens gebeuren dat er een Engels woord blijft staan.
- CrazyBliep NL Admin 29 apr 2012 08:04 (UTC)

Endermans in Minecraft Pocket edition voor de android smartphones?[bewerken]

Ik heb een Samsung Galaxy Mini gekregen en ik zie Minecraft Pocket Edition in the Android Market. Zijn er Endermans in het spel? –Voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door EnderCreeperZombie (overleg|bijdragen) op 26 jun 2012 21:04. Onderteken je berichten in het vervolg met ~~~~