Overleg Minecraft Wiki:Gebruikersportaal

Uit Minecraft Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Hier kunnen onder andere vragen worden gesteld en discussies worden gevoerd over alleen de wiki. Vergeet niet te ondertekenen met ~~~~.
Klik hier om een nieuwe kop toe te voegen.

Megapaddenstoel![bewerken]

Er bestaan 2 pagina's over huge mushroom! –Voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door Misterlolie (overleg|bijdragen) op 12:34, 1 nov 2011 20:35. Onderteken je berichten in het vervolg met ~~~~

Aangezien Megapaddenstoel veel uitgebreider is dan Mega paddestoel‎‎ (de enige informatie op de laatste pagina is allang outdated) zal ik de laatste verweideren. --STS(t|c) 3 nov 2011 11:40 (UTC)

hoe maak je een nether? hoe krijg je nether blokken?[bewerken]

ik wil echt de end in maar hoe? ik heb gehoord over blokken maar waar zijn die? - –Voorgaande niet ondertekende reactie werd toegevoegd door 80.60.231.111 (overleg) 26 jan 2012 19:08. Onderteken je berichten in het vervolg met ~~~~

Zie Nether Portal (Engels). Hierin staat hoe je een Nether portaal bouwt. Hiermee kun je naar de Nether en vanuit daar weer heel wat nieuwe blokken krijgen. Als je vragen hebt over het spelen van Minecraft verwijs ik je door naar de Community Forums. Hier kunnen ze alle vragen over het spel beantwoorden. Succes! CrazyBliep (T|C) 20:26, 26 Januari 2012 (UTC)

Hoofdpagina[bewerken]

Er staan domme taalfouten op ('de spel', 'verscheidene type blokken') die iemand met de juiste rechten er wellicht uit kan halen? 't Is nu voor mij zomervakantie dus heb wat tijd en zin om m'n steentje bij te dragen aan de Nederlandse wiki. [Edit] Over domme fouten gesproken. Na het bewerken staat er: plaats geen materiaal wat door auteursrechten wordt beschermd. Dat moet zijn: materiaal DAT door auteursrechten wordt beschermd. Herkio (overleg) 25 jul 2014 13:59 (UTC)

Wat is nu dat.
Hoofdpagina kun je hier aanpassen. Minecraft_Wiki/Bewerk-Kopie. Ik zorg dan dat deze gekopieerd wordt naar de hoofdpagina.
- CrazyBliep NL Admin 30 jul 2014 17:44 (UTC)

lantaarn[bewerken]

een pumkin kan creepers en endermands afschrikken, kan je met jack-o-latertn ook creepers en endermands afschrikken? 80.60.231.111 31 jan 2012 15:01 (UTC)

Zie bovenstaand bericht van CrazyBliep --STS(t|c) 31 jan 2012 18:47 (UTC)

Bot request[bewerken]

Hello ! I'm sorry, I don't speak your language, but I'm an admin on the French Minecraft Wiki, and I made a bot called IdefixBot. This bot works on interwiki links in random pages. It is already running on the French and English wikis (contributions : FR / EN). I have tested it on these 2 wikis, and now I think that it is ready to work on all the Minecraft Wikis.
Can a bureaucrat put the bot flag to this user ?
Thanks ! • ObelusPA2 d · FR Admin · 9 nov 2014 14:21 (UTC)

Geen "Willekeurig"[bewerken]

Hoi, ik heb een vraagje: De mobiele versie van deze wiki heeft een knop om een wilekeurige pagina te openen. Heeft deze pagina er geen één, of kan ik deze niet vinden? Ik zal deze pagina in de gaten houden dus geef graag antwoord.

83.247.21.189 3 jan 2017 20:00 (UTC)

Toegevoegd, bedankt. --DarkShadowTNT NL Admin (tc) 3 jan 2017 20:04 (UTC)

WII U editie[bewerken]

Als je op de hoofdpagina onder het WII U logo op (momenteel) patch 15 klikt, dan krijg je de Xbox 360 versiegeschiedenis. Dit is (waarschijnlijk) omdat er nog geen pagina voor de versiegeschiedenis van de WII U is maar dan zou die kunnen worden gemaakt of dan zou deze naar de pagina van de WII U kunnen gaan.

Reeskikker Reeskikker (overleg) 3 jan 2017 20:33 (UTC)

Ik zal er eens naar kijken. Dit heeft, tot zover ik weet, te maken met sjablonen die hopeloos verouderd of niet aanwezig zijn... Het runnen van een Wiki in je eentje is zwaar hoor :) --DarkShadowTNT NL Admin (tc) 4 jan 2017 14:07 (UTC)

Toekomstige_functies verkeerde interlanguage link door transclusion[bewerken]

De Toekomstige_functies pagina heeft de verkeerde link naar de engelse versie, omdat de pagina 1.9 transcluded is, welke zijn eigen vertaling heeft. Toekomstige_functies hoort zijn eigen vertaling te hebben, en deze is ook gelinkt, maar deze correcte vertaling verschijnt niet in het zijmenu omdat de transclusion eerder voorkomt op de pagina en dus hogere prioriteit krijgt. Hoe kan dit opgelost worden? Ik zit zelf te denken aan een <noinclude> tag toe te voegen rondom de vertaal links op de transcluded 1.9 pagina, maar dit is niet gebruikelijk volgens mij. – Jack McKalling (obp) 19 nov 2017 20:08 (UTC)

Zou opgelost moeten zijn. Vond een verdwaalde {{:1.9}} (de verantwoordelijke) in de code en is inmiddels verwijderd. --DarkShadowTNT NL Admin (tc) 19 nov 2017 20:15 (UTC)
Bedankt. Dat bedoelde ik inderdaad met transcluded 1.9 pagina. Ik kon niet afleiden of die transclusion de bedoeling was of niet. – Jack McKalling (obp) 19 nov 2017 20:18 (UTC)

Lua fout op Sjabloon:Crafting_Usage/doc/example[bewerken]

Op de bovengenoemde drie (sub)paginas treedt een Lua fout op. De fout heeft maar één oorsprong, de diepst geneste subpagina waar de bovenstaande link naar wijst, omdat ze allemaal in elkaar transcluded zijn. Het maakt gebruik van het Lua script van de hoofdpagina {{crafting usage}}, welke blijkbaar ergens een probleem geeft met een parameter als ik het goed begrijp, maar ik beheers deze taal niet dus ik weet niet wat er precies mis mee is. – Jack McKalling (obp) 30 nov 2017 10:09 (UTC)