Help mee met het vertalen van de Tsjechische, Thaise en Turkse Minecraft Wiki's

We have begun migration of most wikis to our new host, Amazon Web Services. All but the top 100 wikis are in read-only mode until the migration is complete. Estimated completion: TBD -- Update: Fri 10/20 11pm UTC - We have encountered some unexpected issues. Our staff is working around the clock to complete this process as quickly as possible. Thank you for your patience.

Veelgestelde vragen

Uit Minecraft Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Deze pagina is een begin.
Je kunt helpen door het uit te breiden.

Hier is een lijst met veel gestelde vragen en antwoorden te vinden. Als je een vraag hebt, kijk dan hier eerst of je antwoord er al bij staat. Is dat niet het geval dan kun je een nieuwe vraag stellen door een nieuw onderwerp aan te maken.

Ovens[bewerken | brontekst bewerken]

is er iets aan de hand als je oven nog door smelt die in de overworld zit en hij zelf in de nether zit (kon dit merken door commando blok die wordt aangedreven werd door een trechter onder een oven waardoor ik als nog xp kreeg)

Herobrine[bewerken | brontekst bewerken]

a.u.b antwoord hier op want ik wil het zekere voor het zekere nemen met herobrine wat sommige mensen vonden hem als nog na de verwijdering. antwoord graag hieronder.

Herobrine bestaat niet, en je je hoeft je hier ook geen zorgen om te maken, dat met de oven is waarschijnlijk een fout in het spel. -- TheWombatGuru t | c NL Admin 18 aug 2013 23:24 (UTC)

bedankt TheWombatGuru voor je antwoordt en ik heb nagedacht waardoor en dat was mijn redstone want daar is veel redstone bij die oven dus ik denk dat het daardoor komt en dat het lagg want ik heb een auto. treinovergang en daar ik meestal niet vliegen in gamemode 1 door de redstone dus ik denk dat het daardoor komt met het andere redstone dingen erbij.

maar hoe kan het dat andere mensen op youtube hem (herobrine) vinden zonder mod? (ik heb één van die video's in favorieten staan dus ik kan nog de zoekresultaat geven)

Dat kunnen ze op 3 manier gedaan hebben,
1 Ze gebruiken wel een mod, maar zeggen het niet.
2 Het is gewoon een persoon met de Herobrine skin.
3 Ze hebben ene plaatje van Herobrine er in bewerkt.
-- TheWombatGuru t | c NL Admin 19 aug 2013 17:55 (UTC)

ik zat net erover te denken maar het kan ook een game fout zijn dat ze hem vinden of dat ze de herobrine file hebben gevonden en weer actief maakte.

Nee dit is niet mogelijk, Herobrine heeft nooit in het spel gezeten, dat er in elke update staat dat ze hem verwijderd hebben is alleen een grap. -- TheWombatGuru t | c NL Admin 19 aug 2013 18:58 (UTC)

oké maar hoe is dan het verhaal/mythes over herobrine gekomen als hij niet minecraft is gedaan?

Iemand heeft dit simpelweg een verhaal bedacht, en heel veel mensen vonden het leuk om anderen voor de gek te houden. -- TheWombatGuru t | c NL Admin 19 aug 2013 19:41 (UTC)

Netherkwarts[bewerken | brontekst bewerken]

oké en ps wat kan je maken van nether quartz want de pagina is nog niet op deze wiki over het en ik kijk liever de Nederlandse wiki

De pagina bestaat al wel :) -> Netherkwarts, of als je de erts bedoelde Netherkwartserts.

ik bedoelde niet de erts maar de link van de erts naar de kwarts klop niet en terug net als van kwarts naar het blok vorm en terug want dan kom je op een pagina met deze benaming quartz - met niks erbij

LAN[bewerken | brontekst bewerken]

hoe werkt het met lan in de opties?

Endstad[bewerken | brontekst bewerken]

hoe komt het dat ik na het verslaan van de draak naar de end city ging maar dat die er niet was speel op de ps4 graag antwoord hieronder

Waarschijnlijk moet je wat verder lopen/vliegen om bij een Endstad te komen. Het kan ook zijn dat de Endstad nooit gegenereerd was. --DarkShadowTNT NL Admin (tc) 28 feb 2017 10:38 (UTC)